A.S.Adventure bevestigt liefde voor de natuur, ook op Black Friday

A.S.Adventure staat voor houden van én behouden van de natuur en het buitenleven. Daarom geeft de outdoor retailer op Black Friday het grootste voordeel aan de natuur: op vrijdag 25 november schenkt A.S.Adventure 5% van de totale dagomzet aan het behoud van hoogst gelegen natuurgebieden in België en Luxemburg. En dat is niks nieuws voor het bedrijf, al meer dan 15 jaar werkt A.S.Adventure structureel samen met partners zoals Natuurpunt en Cool Earth.

Voordeel voor de natuur ook op Black Friday

Omdat Black Friday nu eenmaal een dag van uitersten is, kiest A.S.Adventure voor het hoogste voordeel. Met een actie waar iedereen baat bij heeft. Daarom schenkt A.S.Adventure 5% van de totale dagomzet op vrijdag 25 november aan natuurbehoud van de hoogst gelegen natuurgebieden in België en Luxemburg, waarvoor de retailer samenwerkt met Natuurpunt en Natagora.

We hebben behoud van onze natuurlijke omgeving altijd hoog in ons vaandel gedragen. En dat mocht wel eens een orgelpunt krijgen na opnieuw een jaar waarin zoveel mensen actief hebben genoten van die buitenomgeving.”, Bea De Beuckelaer, CEO A.S.Adventure

Samen zorgen voor de natuur

A.S.Adventure staat voor natuur, maar staat ook voor zorg voor de natuur, zowel lokaal als internationaal. ​ En daarvoor werkt het bedrijf al meer dan 15 jaar samen met structurele duurzame partners zoals Natuurpunt, Natagora, Cool Earth en EOCA. In 2021 werd River Cleanup toegevoegd aan dit rijtje om ook aandacht te geven aan de blauwe aders van onze planeet. A.S.Adventure biedt financiële steun aan deze groene doelen, die deze fondsen verstandig inzetten in projecten ter bescherming én onderhoud van de natuur.

“A.S.Adventure staat voor natuur, maar we staan ook ín voor de natuur. Samen met onze partners werken we daarom toe naar méér natuur en wilde plekken in België, Europa en de rest van de wereld. Onze financiële steun gaat rechtstreeks naar hun initiatieven om onze planeet te beschermen en te onderhouden.”, Bea De Beuckelaer, CEO A.S.Adventure

Partnerships met impact

Dankzij onze deze duurzame samenwerking kon Natuurpunt al bijna 26.000 hectare natuurgebied in Vlaanderen behouden en beschermen, restaureerden de vrijwilligers van Natagora meer dan 4.200 hectare Waals natuurgebied en beschermden we met Cool Earth al 60.000 hectare regenwoud in het Amazonegebied. Dat is het equivalent van zo’n 136.000 voetbalvelden.


Praktisch

PR Contact A.S.Adventure

​Greet Anthoni - PR manager ​

​Mail: [email protected]

​Gsm: +32 473 82 26 76

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!