A.S.Adventure opent nieuwe store aan de Belgische kust met focus op wandelen

Uitwaaien in Nieuwpoort met het juiste wandelmateriaal

Even naar buiten voor een frisse neus, daar kikker je echt van op! Meer zelfs, er bestaat geen enkel medicijn dat je lichaam – fysiek en mentaal – zo’n boost geeft als een simpele wandeling.

En waar is de uitgelezen plek om een frisse neus te halen? Uitwaaien aan zee, natuurlijk. De Belgische outdoor specialist opent daarom op 16 februari zijn nieuwe store in Nieuwpoort met een uitgebreid aanbod aan outdoorkleding, schoenen en accessoires dat zich 100% toelegt op de kunst van wandelen.

Wandelen is goed voor lichaam en geest. Zelfs van een korte wandeling ervaar je al talrijke voordelen: het houdt je hart gezond, je bloeddruk verlaagt, je longen worden beloond én je houding verbetert. Méér bewegen geeft je alledaagse cognitieve functies, zoals je concentratievermogen, je werkgeheugen, je probleemoplossend vermogen, het verwerken van informatie en het nemen van beslissingen, een enorme boost. Bovendien zit je beter in je vel, ervaar je minder stress en heb je minder last van angst en depressies.

Een frisse neus halen is dus belangrijker dan je denkt. En er is geen betere plek om eens goed uit te waaien dan aan de Belgische kust. Op donderdag 16 februari opent A.S.Adventure daarom een nieuwe A.S.Adventure store in Nieuwpoort die zich volledig zal toespitsen op wandelen. ​

Tom Ameloot, A.S.Adventure store manager in Veurne, zal ook deze winkel onder zijn vleugels nemen als winkelverantwoordelijke:

“Onze nieuwe A.S.Adventure store in Nieuwpoort is wat compacter, maar het aanbod is uitgebreid en focust zich 100% op wandelen. Een groot assortiment wandelschoenen, -accessoires en outdoorkleding kan elk type wandelaar bekoren. Uiteraard kan je ook hier terecht voor onze Care & Repair services, want hoe beter je kwalitatief materiaal verzorgt, hoe langer het in topconditie blijft. En zo maken we écht een verschil in het verminderen van die beruchte afvalberg.”

Het uitgebreide aanbod in de nieuwe A.S.Adventure store

  • Wandelschoenen en -accessoires: Meindl, Lowa, Hanwag, Adidas, The North Face, Aigle,…
  • Outdoorkleding (ook regenkleding): Jack Wolfskin, The North Face, Didriksons, Patagonia, Fjällräven, Lafuma, Ayacucho, K-Way, Rains,…
  • Winterwarme accessoires en tijdens de zomer beach-items zoals zonnehoedjes, zonnebrillen en slippers
  • Care & Repair services en onderhoudsproducten

Praktisch

Adres: Albert I laan 251, 8620 Nieuwpoort


Noot voor de redactie

De effectieve winkelbeelden volgen op aanvraag woensdag 15/02.

Contact

PR Contact A.S.Adventure
Greet Anthoni – PR manager
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!