A.S.Adventure opent Young Store in Roeselare als retail experiment

Op vrijdag 2 september opent A.S.Adventure een nieuwe winkel in het centrum van Roeselare: Young Store by A.S.Adventure. De Belgische retailer lanceert hiermee een retail experiment in het stadscentrum, helemaal gericht op young teens. De bestaande A.S.Adventure store, sinds 2003 gevestigd op de Brugsesteenweg, krijgt hiermee letterlijk en figuurlijk een jonger broertje, maar blijft uiteraard ook een vaste waarde in Roeselare. Ook de juniorcollecties zullen ook hier nog steeds te vinden zijn.

Young Store by A.S.Adventure

De junior-afdeling is een belangrijke afdeling binnen het A.S.Adventure concept. Met het nieuwe concept Young Store by A.S.Adventure richt het merk zich volledig op kids & teens van 10 tot 14 jaar met een ruime selectie aan juniorcollecties van coole merken, zowel kleding en schoenen als lifestyle producten zoals daypacks en drinkflessen. Een greep uit het merkenaanbod: AO76, Awesome, Dopper, Eastpak, Element, Jack & Jones, Jack Wolfksin, Kway, Lyle & Scott, Vans… ​ En dat alles gebundeld in een inspirerende winkelomgeving.

Retail experiment

Deze Young Store dient als retail experiment om op lange termijn af te toetsen of A.S.Adventure zo binnen het stadscentrum een additioneel bereik kan aanspreken. De toekomst zal uitwijzen of A.S.Adventure ook op andere locaties nieuwe Young Stores zal openen. Met de beschikbaarheid van het handelspand in de Ooststraat, net naast Juttu, is de stad Roeselare een interessante keuze voor dit experiment.

School of Life

De filosofie die schuilt achter de junior-afdeling van A.S.Adventure luidt: geef kinderen voldoende ‘buitentijd’ om ook naast de schoolbanken bij te leren. De natuur bezoek je niet, je bent er thuis. En hoe meer tijd je er doorbrengt, hoe meer je ervan leert. Over vindingrijkheid, hoe alles continu in groei is, tot hoe geduld een schone deugd is. Zeg nu zelf, buiten leren is toch leuker dan vanbuiten leren? A.S.Adventure stimuleert deze ‘school of life’-gedachte met de gepaste juniorcollecties en maakt van de natuur een eindeloze speel- én leerplek.

Facts & figures

  • Opening: vrijdag 2 september
  • Oppervlakte winkel: 150m2
  • Focus doelgroep: 10- tot 14-jarigen
  • Adres: Ooststraat 20, 8800 Roeselare

PR Contact ​
A.S.Adventure ​
Greet Anthoni - PR manager ​
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!