A.S.Adventure stelt de SS22 collectie van outdoor en travel-assortiment Ayacucho voor

Duurzaam, sociaal en functioneel

When an urban lifestyle meets the great outdoors… Ayacucho®, het eigen merk van A.S.Adventure biedt outdoorkledij, uitrusting en accessoires om al je avonturen – in de stad én in de natuur – zo comfortabel mogelijk te trotseren. Zo stuurt Ayacucho jong en oud op pad met kwalitatief hoogstaande outfits en materiaal dat járen meegaat. Kortom, ‘designed for generations’. ​ Bovendien draag je bij aan duurzame gemeenschapsontwikkeling, want per verkocht Ayacucho-item schenkt A.S.Adventure fondsen aan de Belgische ngo Solid.

Al bijna dertien jaar is Ayacucho het trotse eigen merk van A.S.Adventure. De functionele, trendy outdoorcollectie is gemaakt met respect voor mens en natuur. En dat mag je letterlijk nemen.

Duurzame materialen én ondersteuning van de Vlaamse ngo Solid die gemeenschappen in Peru, Kenia en India kansen en eerlijk werk aanbiedt, is het sterk verhaal achter Ayacucho. En aan deze inspirerende missie wilde A.S.Adventure met de Ayacucho-collectie graag een steentje en een centje bijdragen. Niet voor even, maar voor altijd. Want Ayacucho, da’s designed for generations!

Met vrienden op avontuurlijke citytrip of gezwind door weer en wind wat kilometers malen? Met Ayacucho ontmoet urban lifestyle the great outdoors. De kledij zit als gegoten en is ideaal om in te wandelen, lopen of zitten. Het Ayacucho-assortiment bevat niet alleen T-shirts, broeken, fleeces en regenjassen. Ook slaapzakken en rugzakken, hoeden, sokken en pantoffels maken deel uit van het gamma. Of je nu verdwaald bent op kantoor of in de Masai Mara, met de verrassende designs van Ayacucho maakt dat niet uit.

Toegankelijk, tijdloos en duurzaam

De Ayacucho-lijn ziet er niet alleen goed uit. Het merk streeft ernaar om steeds meer met duurzame materialen te werken. Zo wordt er organisch katoen, tencel, bamboe en gerecycleerd polyester in de collectie geïntroduceerd. Maar duurzaamheid gaat uiteraard verder dan enkel de materialen. Het merk doet daarom haar best om de productie dicht bij huis te houden. Zo worden er al heel wat materialen in Europa geproduceerd.

Ayacucho: een solidair verhaal

Achter ‘designed for generations’ schuilt ook de sociale boodschap van de Mechelse ngo Solid, die A.S.Adventure uitdrukkelijk wil onderschrijven. Geef de locals geen vis, maar leer hen liever heel goed vissen, dáár draait het om bij Solid. Met respect voor de bestaande waarden en tradities moedigt deze Vlaamse ngo de lokale boeren, arbeiders, ondernemers en hun families in Peru, Kenia en India aan om hun levenskwaliteit te verbeteren. Door hun lot in eigen handen te nemen, worden ze honderd procent zelfvoorzienend. Gemeenschapsopbouw, ontworpen voor generaties dus.

Om deze missie ook echt mogelijk te blijven maken, besloot A.S.Adventure van meet af aan een deel van de Ayacucho-omzet structureel aan Solid te schenken. En het bleef niet enkel bij Peru. Met de steun van A.S.Adventure durfde Solid ook naar andere noodlijdende regio’s uitwijken. Zo weven er onder de vleugels van Solid 850 Keniaanse vrouwen jaarlijks 53.000 manden (ook te koop bij A.S.Adventure), terwijl in India 40 vrouwen voor een eerlijk loon haarbanden en sweaters produceren.

De Ayacucho-collectie is verkrijgbaar bij A.S.Adventure, maar ook bij zusterbedrijven Bever (NL) en Cotswold Outdoor (UK).


Ontdek meer SS22 pack- & campaignshots hier.

PR Contact A.S.Adventure
Greet Anthoni - PR manager
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!