Belgische outdoor & lifestyle specialist A.S.Adventure investeert in haar lokale aanwezigheid in Namen met de opening van een grotere winkel met uitgebreider assortiment

Na meer dan 20 jaar verhuist A.S.Adventure van de Marché Saint-Remy naar Rue de l'Ange en bouwt A.S.Adventure verder aan toekomstverhaal van de lokale store in Namen

Namen, 9 november 2023 - A.S.Adventure, de Belgische outdoor & lifestyle specialist, opent vandaag met trots de deuren van haar nieuwe winkel in Namen. A.S.Adventure is al sinds 2002 aanwezig in Namen maar verhuist nu naar Rue de l’Ange 16 met een uitgebreider assortiment. Met de opening van deze nieuwe, grotere winkel bevestigt A.S.Adventure haar geloof in het lokale verhaal van Namen en investeert ze in de toekomst.

A.S.Adventure is al sinds 2002 een vaste waarde in Namen. De winkel in Namen was de eerste stadswinkel van A.S.Adventure met focus op het outdoor en travel assortiment. Nu verhuist A.S.Adventure naar Rue de l'Ange 16, waar de nieuwe winkel vandaag de deuren opent.

De nieuwe vestiging, slechts drie minuten wandelen van de vorige winkel, biedt aanzienlijk meer ruimte. Met een indrukwekkende verdubbeling van de winkeloppervlakte naar 907m2 wordt de winkel meer dan een derde ruimer dan voorheen. Naast het vertrouwde outdoor en travel assortiment, kan het winkelassortiment hierdoor fors worden uitgebreid met fashion kleding & accessoires voor mannen en vrouwen met merken zoals Jack & Jones, Only, Ichi, Revolution.

Ook in de nieuwe vestiging is het duurzame DNA van de outdoor & lifestyle specialist, die veel waarde hecht aan CSR en sustainability, sterk aanwezig. Dat zit 'm zelfs in de details, zo zijn de paskamergordijnen gemaakt uit oude, gerecycleerde tenten. Daarnaast worden ook de verschillende duurzame A.S.Adventure services zoals Care & Repair service en rental service aangeboden.

Met de opening van deze nieuwe, grotere winkel voegt A.S.Adventure een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van Namen en investeert ze in het toekomstverhaal van de lokale winkel door haar klanten in Namen een nog betere winkelervaring te geven en tegelijkertijd haar lokale aanwezigheid te versterken.


Praktisch

Adres: Rue de l’Ange 16, 5000 Namen

Beeldmateriaal

Beelden zijn hier beschikbaar.

Langsgaan bij A.S.Adventure om eigen beelden te maken? Graag een seintje via [email protected] - +32 497 71 99 58

Pers- en interviewaanvragen

Greet Anthoni – PR manager A.S.Adventure - g[email protected]​​ - +32 473 82 26 76 

Eline Vervloet - PR manager MMBSY voor A.S.Adventure - [email protected] - +32 484 18 52 13

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!