Een miljoensterrenverblijf wacht op jou dankzij A.S.Adventure en Campspace

Een uniek buitenavontuur voor iedereen

Kamperen maakt gelukkig, daar zijn de kersverse partners A.S.Adventure en Campspace van overtuigd. Buiten zijn is een essentieel onderdeel van een gezonde en gelukkige levensstijl. Genieten van een 'buitenavontuur' was bovendien nog nooit zo gemakkelijk. Campspace faciliteert mensen die hun buitenplek willen delen met de nieuwe bewuste reiziger. A.S.Adventure zorgt voor de geschikte uitrusting en expertise voor elk kampeeravontuur.

De perfecte match

Van volledig verzorgde accommodaties en glamping tot back-to-basics. Van kleinschalig gedeelde plekken tot alleen-op-de-wereld locaties. Verborgen buitenplekjes dichtbij huis. Dankzij Campspace kan iedereen die aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen, van een passende buitenervaring genieten op een duurzame manier.

“We moeten niet alleen erkennen dat onze natuurlijke omgeving aandacht vraagt. We moeten ook terug leren herkennen waarom. En dat doe je heel snel door buiten te leven en te leren", aldus Didier Neyt, marketing director bij A.S.Adventure.

’s Ochtends ontwaken met het gefluit van vogeltjes, je tent openritsen en in je slaapzak genieten van de frisse buitenlucht met een dampende kop koffie… A.S.Adventure inspireert je met een handige kampeerchecklist zodat je niets vergeet voor een geweldige kampeertrip.

Avontuur te huur

Geluk is niet te koop, avontuur wel te huur! Waag je je voor het eerst aan een lange kampeervakantie met de tent? Of geniet je liever van een deugddoende staycation in eigen tuin? Ontdek hier het huuraanbod van A.S.Adventure.


PR Contact A.S.Adventure
Greet Anthoni - PR manager ​
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!