Exclusieve Fjällräven capsulecollectie bij A.S.Adventure

EMBARGO TOT 1 MAART

De duurzame 'Samlaren'-capsulecollectie van trendmerk Fjällräven wordt exclusief voor de Benelux voorgesteld in de pop-upruimte van A.S. Adventure Toison d'Or. Het zijn unieke, genummerde rugzakken, jassen voor mannen en vrouwen, totebags en caps, gemaakt van reststof van Fjällräven. De collectibles zijn van 1 maart tot 7 maart exclusief verkrijgbaar in de winkel en online.


Sustainable capsulecollectie met pièces uniques

Helemaal passend in de duurzame strategie van A.S.Adventure, introduceert Fjällräven met trots Samlaren: een indrukwekkend initiatief dat restmateriaal nieuw leven inblaast. Samlaren bevat unieke collector items die in beperkte capsulecollecties worden uitgebracht.

Alle stukken hebben hetzelfde hoge niveau van functionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid dat je van elk Fjällräven-product mag verwachten, maar dan met geüpcyclede materialen en een hoogstaand design.

Samlaren wordt gelanceerd op 1 maart en is slechts 7 dagen beschikbaar, tot 7 maart, exclusief voor de Benelux bij A.S.Adventure Toison d'Or. Online op asadventure.com blijft de collectie langer beschikbaar. De pop-up van Fjällräven blijft nadien ook in de winkel, maar enkel met de reguliere collectie. De Samlaren prijzen variëren van €39,95 tot €284,95.


Circular fashion

Samlaren is Zweeds voor "de verzamelaar". Het is een nieuw concept dat geworteld is in Fjällrävens toewijding aan kwaliteit en traditie om geen middelen verloren te laten gaan.

Fjällräven creëert hiermee een initiatief voor duurzaamheid en innovatie, met de missie om ​ te inspireren voor een betere en duurzamere toekomst.

De Samlaren collectie is een gecureerde collectie van re-invented classics, gemaakt van overtollig G-1000-materiaal, zoals de Greenland Jacket in patchwork met kleurblokken, de iconische Kånken-rugzak en herwerkte versies van de tote bag en pet.


Over Fjällräven

Fjällräven is een Zweeds outdoorbedrijf en een van de meest toonaangevende leveranciers van outdoorkleding en -uitrusting in Scandinavië. Het bedrijf werd in 1960 opgericht door Åke Nordin in het kleine noordelijke stadje Örnsköldsvik en werd altijd gerund met de passie om het voor mensen gemakkelijker te maken om tijd door te brengen buiten.

Duurzaamheid en innovatie hebben altijd centraal gestaan bij Fjällräven. In 1964 stopte oprichter Åke Nordin een rol stof weg die niet was gesneden tijdens de ontwikkeling van zijn baanbrekende thermotent. Een paar jaar later werd diezelfde rol stof gebruikt om het eerste legendarische Greenland Jacket te maken. In het voorjaar van 2021 zet Fjällräven verdere stappen op deze reis met de introductie van Samlaren, een nieuw duurzaam initiatief geworteld in het erfgoed en de geest van innovatie van Fjällräven.


Download hier alle Fjällräven Samlaren x A.S. Adventure-afbeeldingen.

Eline Vervloet

PR Manager, MMBSY

Greet Anthoni

Media & PR, Retail Concepts

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!