Meer dan 7000 jassen krijgen grondige onderhoudsbeurt van A.S.Adventure voor World Earth Day

Lancering Care&Repair Service groot succes

Op 22 april, World Earth Day, draaide alles rond respect voor onze planeet. Bij A.S.Adventure maakten ze van die dag meteen ook de Because We Care Day en boden ze klanten een gratis onderhoudsbeurt (wassen & impregneren) voor hun outdoorjas aan. En dat was een groot succes! Zo'n 7300 jassen werden binnengebracht in A.S.Adventure-winkels over het hele land.

Een teken dat ook de klanten van de Belgische retailer mee zijn in het duurzaamheidsverhaal. Door je spullen goed te onderhouden, gaan ze namelijk langer mee. Daarom is zorg dragen voor je materiaal een belangrijke bewustwording die A.S.Adventure haar klanten wil blijven bijbrengen.

Want het meest duurzame product is hetgeen je al hebt.

Het maakt me bijzonder trots om met A.S.Adventure onze schouders te zetten onder deze service voor onze klanten. Dit hoort immers ook bij duurzaam ondernemen: bijdragen tot bewustwording bij onze klanten. Service meets sustainability,” aldus Bea De Beuckelaer, CEO Retail Concepts (A.S.Adventure & JUTTU).

Duurzame service

Deze Because We Care Day was meteen ook de kick-off van het gloednieuwe Care&Repair programma waarmee A.S.Adventure ook op vlak van service zijn duurzame vise bewijst. De Belgische outdoor specialist installeerde een eigen wasatelier met professionele was-en droogautomaten in hun centraal magazijn in Hoboken. Hiermee garanderen ze hun klanten de beste mogelijke zorg voor outdoorkleding-en materiaal mét de juiste onderhoudsproducten.

A.S.Adventure werkt hiervoor opnieuw samen met maatwerkbedrijf KUNNIG dat mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt begeleidt naar een duurzame tewerkstelling. Een mooi voorbeeld van sociaal-economische tewerkstelling

Service meets sustainability in àl z’n aspecten.

COMING SOON: Inhouse schoenhersteldienst

Ook wandelschoenen kunnen sinds kort een grondig onderhoud krijgen in het eigen onderhoudsatelier. Daarbij worden ze niet enkel gereinigd maar ook opnieuw geïmpregneerd of voorzien van een nieuwe waxlaag. En vanaf september gaat A.S.Adventure zelfs schoenen herstellen in een gloednieuw atelier met éigen schoenmaker. Goed nieuws dus voor iedereen die zolang mogelijk wil blijven wandelen. Alweer een stap vooruit. ​

 

Meer info over de Care&Repair service vind je hier en hier.


PR Contact A.S.Adventure

Greet Anthoni - PR manager
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!