Nieuw: unieke Outdoor Originals collection, curated by A.S.Adventure

Exclusief online en bij A.S.Adventure Schoten, Toison d’Or en Gent

A.S.Adventure lanceert een nieuwe collectie: Outdoor Originals. Comfy én cool. Technisch en hip. Sinds begin november exclusief verkrijgbaar online en bij A.S.Adventure Schoten, Toison d’Or en Gent.

De Outdoor Originals-collectie staat voor een met zorg gecureerde outdoor collectie. Avontuurlijk bezield en gedreven door weer en wind. Vindingrijk in creatie en authentiek in oorsprong. Met onbevangen verbeelding in styling. Zo maak je totale looks met karakter. Attitude is everything !

A.S.Adventure introduceert in deze collectie een reeks nieuwe merken zoals Kavu, Gramicci, Topo Designs, Passenger en Taion. Streelzachte fleecetruien, coole bodywarmers en donsjassen, hippe houthakkershemden en vrolijke mutsen. Functioneel en praktisch, maar net zo goed comfy, hip en cool.

Voor meer beelden klik hier.


Praktisch

PR Contact A.S.Adventure

​Greet Anthoni - PR manager ​

​Mail: [email protected]

​Gsm: +32 473 82 26 76

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!