Trotseer de sneeuw met A.S.Adventure

De feestelijke ovenhapjes zitten achter onze kiezen, de goede voornemens zijn vervaagd en de kerstversiering gaat onverbiddelijk terug in de doos. Kerst is voorbij, wat betekent dat we mogen aftellen naar de voorjaarski! Onbezorgd van de hagelwitte berg slalommen en warm ingeduffeld op verkenning trekken langs de piste? A.S.Adventure showt de coolste wintersportmode en verklapt de do’s en don’ts voor een aangename wintersportvakantie.

Paraderen op de piste

De juiste uitrusting maakt die skivakantie met je familie extra memorabel. Met onderstaande essentials uit de nieuwe A.S.Adventure wintersportcollectie ga je veilig, comfortabel én trendy de pistes op en af.

Dames

Heren

Kids

Kriebelen je tenen ongeduldig om in je skilatten of snowboardboots te duiken? Ga niet over een nacht ijs. Lees onderstaande tips voor een zorgeloze voorjaarsvakantie.

Dubbele check voor je vertrek

Je eigen skimateriaal is heilig. Door goed zorg te dragen voor je dierbaarste bezit, gaat je skigerief veel langer mee. Geen idee hoe je slijpt, waxt en polijst? Breng je ski’s of snowboard tijdig binnen voor een grondige onderhoudsbeurt. Laat het werk over aan de professionals van het Snow Atelier. Daar vind je een volautomatische wondermachine en tal van vakmannen met technische kennis voor een perfect resultaat, een snelle oplevering en een erg betaalbaar onderhoud. Je materiaal is zo 100% sneeuwklaar.

Geen eigen materiaal? Geen probleem. Het geheim voor een voordelig verhuur ontdek je hieronder.

Huur je wintersportset in België

Lonkt het avontuur en kan je moeilijk wachten om je sporen achter te laten op het kraakwitte sneeuwtapijt? Hold it! Op voorhand je ski’s of snowboard bij A.S.Adventure huren, heeft veel voordelen. De 5 voornaamste redenen:

  1. Geen wachtrijen: eindeloos stapvoets aanschuiven om een paar afgedankte boots in je handen te krijgen geduwd. We kennen het allemaal. Vermijd de massa en spring meteen de skilift in met je gloednieuwe, gehuurde materiaal.
  2. Een ruime keuze: ben je een beginnende wintersporter? Of een fervente luchtacrobaat? Kies uit het uitgebreide aanbod aan huurmateriaal de gepaste, complete set: van ski’s of snowboard tot schoenen, (voor de skiërs) skistokken en een transporthoes.
  3. De beste kwaliteit: het huurmateriaal van A.S.Adventure wordt regelmatig hernieuwd. Zo geniet je ieder winterseizoen opnieuw van het meest recente materiaal en de nieuwste snufjes. Bovendien onderhouden de medewerkers het materiaal met de nodige knowhow.
  4. Goedkoper: shop lokaal. Een volledige skiset huur je bij A.S.Adventure voor een shortski al vanaf €45, een snowboardset vanaf €55. Een skiset bestaat uit ski’s, schoenen, stokken en een transporthoes. Een snowboardset bestaat uit een snowboard, bindingen, boots en een transporthoes
  5. Service van kenners: geen ellebogenwerk of toeristen die in je nek ademen. Bij A.S.Adventure krijg je ruim de tijd om verschillende modellen te passen bij het kiezen van je materiaal. De medewerkers delen met plezier hun expertise.

Wist je dat je je verhuur met ecocheques kan betalen? Door te huren, zet je mee in op de circulaire en deeleconomie. Lang leve duurzaamheid!

Ontdek hier alle huurprijzen.
Ontdek hier het wintersportaanbod bij jou in de buurt.


Ontdek meer pack- & campaignshots vol winterplezier hier!

PR Contact A.S.Adventure

Greet Anthoni - PR manager ​
Mail: [email protected]
Gsm: +32 473 82 26 76

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!