Zo houd je het warm deze winter: 4 tips van A.S.Adventure

Wees de kou te slim af

De langverwachte winterprik is hier! Met deze 4 tips houd je jezelf warm en merk je niets van temperaturen rond het vriespunt.

1. Van zero naar hero: thermisch ondergoed

Thermisch ondergoed, een oude vriend van de winter. Vroeger was thermisch ondergoed vooral praktisch en had het maar één doel: ons warm houden. Intussen is thermisch ondergoed geëvolueerd tot zeer stijlvolle en praktische onderkledij, dat gedragen wordt als alternatief voor normaal ondergoed. Modieus en warm? Dat kan! Thermisch ondergoed beschermt het lichaam tegen de koude. Zo houd je jezelf langer warm terwijl je huid blijft ademen. Hou het warm deze winter met de verschillende modellen te verkrijgen bij A.S.Adventure.

2. Drink jezelf stijlvol warm

De winter heeft gelukkig ook veel positieve kanten. Eén daarvan is opwarmen met een lekkere kop warme drank, liefst tijdens een heerlijke winterwandeling. Neem een geïsoleerde drinkfles uit het assortiment van A.S.Adventure mee op je wandeling. Perfect voor het bewaren van warme dranken. Drankje warm, jij warm!

 

3. Warme voeten maken het verschil ​

Ken je dat gevoel? Je bent helemaal ingepakt, maar je voeten zijn ijsklompen. Daar heeft A.S.Adventure een oplossing voor: het drielagensysteem! Dit systeem kan je op je bibbervoeten toepassen. Trek eerst je liner sok (basislaag) aan, daarboven komt een zijdezachte wollen kous (isolerende tussenlaag) en dit top je af met je favoriete pantoffels (beschermende buitenlaag).

4. Fleece up

De fleece maakt een comeback. Iedere buitenliefhebber moet minstens één fleece in zijn kledingkast hebben hangen. Waarom? Omdat je tijdens elke activiteit in koudere omstandigheden een fleece kan gebruiken. Het houdt je warm, is makkelijk te onderhouden en op te bergen. Een must-have in je winterkleerkast en nu ook stijlvol te combineren.


Praktisch

PR Contact A.S.Adventure

​Greet Anthoni - PR manager ​

​Mail: [email protected]

​Gsm: +32 473 82 26 76

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over A.S.Adventure

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Hun doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buiten(gewone) ervaringen!